ترکیب خوشه محتوا + قیف فروش

Wiki Article





ترکیب خوشه محتوا + قیف فروش


فیلم ترکیب خوشه محتوا + قیف فروش










متن ویدئو ترکیب استراتژی خوشه محتوا + استراتژی قیف فروش


بریم سراغ اینکه چطوری استراتژی قیف فروش و خوشه محتوا رو با همدیگه ترکیب کنیم تا بتونیم یه سایت فروشگاهی ساختار یافته داشته باشیم که علاوه بر اینکه بخش سئو رو داریم اجرا میکنیم بخش فروش رو هم در نظر داشته باشیم که بتونیم در ادامه مسیر خیلی بهتر پیشنهادهای ویژه برای هر دسته‌بندی داشته باشیم که بتونه کمک کنه این محتواها توی فروش هم تأثیر مثبت داشته باشه.


از اونجایی که داریم روی سایت‌های فروشگاهی برنامه‌ريزي میکنیم طبیعتاً مهمترین کار اینه که دسته‌بندی محصول یا صفحه محصول رو به عنوان  پیلارپیجمون در نظر بگیریم و بیایم سایر ساختار کانتنت کلاستر رو مشخص کنیم.


اگه صرفاً بخوایم استراتژی خوشه محتوا رو رعایت کنیم چه ساختاری داره زمانیکه پیلارپیج رو مشخص میکنیم اطراف اون میایم کلمات کلیدی که کمک میکنه پیلارپیجمون راحت‌تر رتبه بگیره رو مشخص می‌کنیم ولی به کمک استراتژی قیف فروش، ما میایم همون پیلارپیج رو یه ساختار ۴ بخشی بهش میدیم‌ یعنی یه پیلارپیج داریم اینجا ۴ بخش داریم که این ۴ بخش کانتنت کلاسترهای پیلارپیج ما هستیم که بهمون کمک می‌کنند هم در مرحله اول روی صفحه محصول یا دسته بندی محصول خیلی راحت‌تر رتبه بگیریم و از طرف دیگه داره بهمون کمک میکنه که بفهمیم تو هر محتوا چه پیشنهاد ویژه‌ای به اون کاربرمون بدیم و چطور نیازش رو برطرف کنیم که باعث بشه فروش ما افزایش پیدا کنه.


طبیعتاً اولین کاری که انجام میدیم یک محصول رو انتخاب میکنیم و میایم تمامی کلمات کلیدی اون حوزه کاری رو مشخص میکنیم، اینکه چطوری تحقیق کلمات کلیدی یا همون کیورد ریسرچش رو انجام بدیم در ادامه دوره مفصل در موردش حرف میزنیم ولی همینجا بدونید که روند به این صورته: اقدام اول ما میایم تمامی کلمات کلیدی حوزه کاریمون رو به کمک ابزارها استخراج می‌کنیم برای یک محصول که درنظر گرفتیم و اون پیلارپیجمون میشه همون کلمه خرید یا قیمت محصول و بعد از اون میایم تو چهار تا بخش ساختار قیف فروش رو رعایت می‌کنیم. بهترین کار اینه که من با یک مثال این روند رو توضیح بدم: تصور کنید که یک فروشگاه داریم که قراره توی فروش عمده پسته فعالیت کنه.


اولین کاری که میخوایم انجام بدیم چیه؟ تعیین پیلارپیجه، پیلارپیج این حوزه از اونجایی که فروشگاهیه، طبیعتاً کلماتی مثل خرید عمده پسته و همچنین قیمت پسته هست. حالا برای اینکه کانتنت کلاسترها رو مشخص کنیم میریم سراغ کیورد ریسرچ و هرچی کلمه کلیدی تو حوزه کاری هست رو میایم توی یک فایل اکسل قرار میدیم و تمامی کلمات کلیدی حوزه رو مشخص میکنیم یاد از اون میایم تو ۴ تا بخش: بخش اول که تو ویدئوی قبل در موردش صحبت کردم‌ درمورد تازه واردها هست مشخص میکنیم و میریم بخش‌های بعدی، من اومدم تا حد خیلی زیادی کلمات کلیدی همین حوزه رو مشخص کردم و میخوام بگم زمانی که پیلارپیج ما خرید عمده پسته و همچنین قیمت پسته هست بریم سراغ اینکه کانتنت کلاسترها رو توی چه ساختاری بچینیم که بتونه استراتژی قیف فروش رو هم رعایت کرده باشیم، قرار شد توی بخش اولمون کلمات کلیدی اطلاعات محور رو قرار بدیم  از اونجایی که کیورد ریسرچ انجام دادیم کلمات مثل انواع پسته، اُنس پسته چیست و افلاتوکسین پسته چیست میاد تو بخش اولمون که مربوط میشه به افرادی که تازه با این حوزه آشنا شدند و دارند اطلاعات کسب می‌کنند.


منابع

توی بخش دوم هم افرادی هستند که به این حوزه علاقمندند و میخوایم ببینیم چه کلمات کلیدی رو توی این بخش باید قرار بدیم. برای مثال محاسبه اُنس پسته، طبیعتاً افراد ميدونند که اُنس پسته چیه، حالا دنبال اینند که انس پسته رو چطوری حساب کنند، بعد از اون آموزش صادرات پسته، همینجا یک موضوع رو در نظر داشته باشیم.


آموزش صادرات پسته خودش میتونه محتوا بشه و کمک کنه که رو خرید عمده پسته رتبه بگیره اما به چه صورت؟ تصور کنید که دسته‌بندی دارید به عنوان آموزش صادرات پسته، بعد از اون زیرمجموعه‌ها رو و کانتنت کلاستر های این بخش رو میتونیم با این ساختار بچینیم، صادرات پسته به عراق، صادرات پسته به عمان، صادرات پسته به ترکیه و هر کشور دیگه‌ای که صادرات پسته به اون کشور رایجه و به کمک این کانتنت کلاسترهایی که دارین مشخص میکنیم، هم باعث می‌شود که آموزش صادرات پسته راحت‌تر رتبه بگیره و هم از طرف دیگه میتونیم کمک کنیم خرید عمده پسته و قیمت پسته هم راحت‌تر رتبه بگیره، توی بخش سوم هم برین سراغ کلمات کلیدی که با عنوان خرید قیمت هستند.


طبیعتاً بهترین کار اینه که با آنالیزی که انجام میدیم ۲ تا صفحه جدا برای این کلمات داشته باشیم، یعنی خرید عمده پسته یه صفحه جدا باشه و از طرف دیگه قیمت پسته هم یه صفحه مجزا داشته باشیم و برای این دوتا پیلارپیجمون توی فروشمون و همچنین خوشه محتوا لینک سازی انجام میدیم و در نهایت هم بخش چهارم و درواقع بگم خودم این قسمت رو اضافه کردم، توی قیف فروش ما همچین ساختاری نداریم و هیچ منبعی به این موضوع اشاره نکرده، میایم


بخش‌هایی رو اضافه میکنیم و کلمات کلیدی رو اضافه میکنیم؛ بعد از اینکه کاربرمون اون محصول رو خریده، مثلاً قرص پسته ، کاهش افلاتوکسین پسته، علائم افلاتوکسین پسته و همچنین  آفات انباری وکنترل آن، میشه کلمات کلیدی که بعد از خرید کاربر داره اونها رو سرچ میکنه که چطور پسته‌ای که خرید رو انبارداری کنه.


اگه بخوام با همین مثالی که زدم یه جمعبندی نهایی داشته باشم، قراره که برای یک محصول استراتژی خوشه محتوا رو رعایت کنیم، زمانی‌که پیلارپیجمون رو مشخص کردیم میریم سراغ کانتنت کلاسترها، فقط کافیه این کانتنت کلاسترها رو در ساختار قیف فروش مشخص کنیم که بدونیم برای هر بخشمون چه پیشنهادی میتونیم بدیم که باعث بشه که افزایش فروش داشته باشیم و محتواهایی رو که آماده میکنیم یک مزیت هم برای ما ایجاد میکنه که اون مزیت قراره افزایش فروش باشه یا ایجاد ارتباط بهتر مخاطبان وب‌سایت با سایت ما.


اگر درمورد این مباحثی که گفتم سوالی داشتی میتونی تو بخش کامنت همین ویدیو برام بنویسی





Report this wiki page